Spolknappar
Spolknappar

Vad man dagligen berör, skall se så bra ut som Visign; spolknappar för Viega toalett- och Urinalspolcisterner. Finns tillgängliga i många estetiska varianter, övertygar alla genom sin långvariga funktionssäkerhet.

Visign for More spolknappar

Vad man ser, är en plan spolknapp som gör att man tappar andan  - mycket grafisk, konsekvent minimalistisk och absolut stilsäker. Den svävande optiken ger en bild av en aldrig sedd lätthet. Ädla material som metall och glas, färgmässigt utsökt avstämt, sätter hos Visign for More spolplattor en vägvisande designaccent. Vad man känner, är exakt den lätthet som man förväntar sig av det svävande utseendet. En nydanande vippteknologi tillåter aktivering av den resursskonande 2-vägsspoltekniken. Därvid övertygar den ädla ytan med en angenäm yta och optimal hygien.

Visign for More: Ädla beröringsplattor av rostfritt stål eller glas
Spolknappar Visign for Style

Det som det första ögonkastet förråder, är den lyckade syntesen av funktionalitet och estetik. Perfekt i kombination med moderna keramik och trendarmaturer. Den krusidullfria, klara linjen Visign for Style beröringsplattor är i sin eleganta, återhållna typ, funktionell i varje design. Visign for Style utvecklades av Viega speciellt för det moderna familjebadrummet och fogar sig även harmoniskt och självsäkert samman med badarkitekturen. Vad som överraskar är den nya, extremt lätta formen för aktivering. Därvid kommer även här den nyutvecklade vippteknologin till användning. Visign for Style spolknappar formgavs med mycket fingertoppskänsla, det anar man inte bara vid varje beröring. Man ser det också.

Visign for Style beröringsplattor av högvärdigt, lättskött plast för familjebad
Visign for More Betätigungsplatten für WC und Urinal aus Edelstahl oder Glas
Visign for More spolplattor - Ädla material sätter vägvisande designakcent.
Bad-Design vom Feinsten: WC-Betätigungsplatten aus Edelstahl oder Glas
Den finaste baddesignen: Toalett spolknappar av rostfritt stål eller glas
Visign for Style Betätigungsplatten aus hochwertigem, pflegeleichtem Kunststoff für das Familien-Bad
Visign for Style spolknappar av högvärdigt, lättskött plast för familjebadet
Schmuckstück in jedem Bad: Design-Betätigungsplatten aus hochwertigem Kunststoff