Enkel installation med cisternteknik från Viega

Färger, kakel, spolknapp, armaturer – när det gäller den utseendemässiga utformningen på ett badrum räknas bara era uppdragsgivares individuella smak. Men bakom väggen vill man ha fackkunskaper och högkvalitativ cisternteknik. För hur stor badrummets säkerhet, tillförlitlighet och passningsnoggrannhet till sist är beror på vilken typ av cisternteknik ni väljer. Komponenternas/cisternteknikens innehåll och tillverkningskvalitet spelar därvid en avgörande roll.

Här måste man kunna lita på material och montering i systemföreningen och installationen av cisterntekniken. Därför ser vi det också som en förpliktelse att leva upp till de allra högsta kraven i allt vi gör. Med vår egen produktion skapar vi kompromisslös produktkvalitet och heltäckande systemkompetens.

Installationssystem för spoltank

Våra kärnkompetenser, framför allt våra mångsidiga rörinstallationer av metall
eller plast och våra installationsväggslösningar, har gjort oss till en av branschens
mest framgångsrika tillverkare av märkesprodukter. Våra tillbehör för spoltanksinstallation och VVS-tillbehör är designade för att underlätta vid installation av cisternteknik och andra VVS-produkter. Namnet Viega är sedan årtionden en symbol för innovativ husteknik och garanterad säkerhet inom systemföreningar och cisternteknik.