Om oss

Viega. Connected in quality.

Vi strävar efter att överträffa oss själva varje dag, genom att kommunicera med våra kunder och att utveckla ännu bättre produkter och tjänster. Vi lyfter vårt företag in i framtiden, på axlarna av historiens teknologiska framsteg.

I allt vi gör, utlovar vi högsta kvalitet. Detta började inte igår, utan för över 115 år sedan, med en vision om att revolutionera installationsteknologin. Med nästan 5000 anställda globalt världen över för Viega Group har vi idag utvecklats till en ledande global aktör inom vårt område, trots att vi fortfarande är ett familjeföretag som skapar egna branschstandarder. Det är enda sättet för oss att garantera vår "Made in Germany"-kvalitet och erbjuda produkter på högsta nivå.

För oss är det extra viktigt att ge våra kunder bästa möjliga stöd i deras dagliga arbeten. Vi anpassar material, teknik och komfort efter våra kunders önskemål och tar oss tid till kvalitetssäkring och investering i forskning och utveckling. Resultatet är perfekt anpassat produktsortiment med över 17 000 artiklar som vi kan leverera både snabbt och effektivt. Dessutom tar vi vårt ansvar som världsledande på allvar och delar med oss av våra kunskaper till våra kunder i hela världen.

För vi är övertygade om att:
Kvalitet betyder allt. Utan kvalitet, betyder allt ingenting.