Rulla ner

VVS-system och fabrikanterna

Viega har levererat VVS-system till några av världens mest prestigefyllda och avancerade projekt. Kanske är det inte så konstigt. Vi har revolutionerat marknaden för industriella VVS-lösningar mer än en gång och fortsätter att skapa lösningar som skapar förutsättningar för snabbare och säkrare installationer och drift varje dag. Vi lever och andas kvalitet och har gjort det sedan starten år 1899.

Vi lever med övertygelsen om att kvalitet betyder allt. Utan kvalitet, betyder allt ingenting.

VVS rör och kopplingssystem

Viega hör till de ledande VVS-fabrikanterna med lösningar inom pressteknik. Viega pressrördelssortiment omfattar allsidiga installations- och anslutningsvarianter från 12 till 108 mm. Det erbjuder många olika praktiska lösningar inom områdena dricksvatten, gas, värme och specialanvändningar – helt utan lödning, svetsning eller gängskärning.

Viega pressteknik ger klara fördelar. Utan brandfara och krävande brandskydd pressas kopplingarna blixtsnabbt och säkert. Många arbetssteg som annars kostar tid och material blir alltså onödiga. I stället monterar du i några få arbetssteg en installation utan låga eller lödning. Det är inte konstigt att Viega pressteknik inte kan undvaras t.ex. vid renovering.

Våra rörledningssystem och rörsystem erbjuder högsta kvalitet, banbrytande säkerhet och en sund ekonomi. De utvecklas hela tiden för att leva upp till de lagstadgade standarderna, regelverken, samt vad som är praxis idag och i framtiden. Tack vare vår plastkompetens kan vi även erbjuda en bred produktportfölj för värme och kyla. Med våra installationsväggs- och avloppsprodukter tar vi avancerad teknik, prisbelönt design och komfort ända in i badrummen.

Rörledningsteknik

Industriella VVS-lösningar

Inom industrin måste allt fungera. Det ställs tuffa krav på styrning och flöden med flexibilitet och smarta lösningar. Som en av de största VVS fabrikanterna i Stockholm, Sverige och världen har vi materialen, produkterna och kunskapen för att skapa optimala industriella VVS-lösningar.

Hos Viega börjar den högsta kvalitetet med materialurvalet. Som en av de ledande VVS-fabrikanterna använder vi endast material som lever upp till våra höga krav för våra VVS-produkter. Produktionen tar vi själva hand om. Vårt gjuteri, som hör till de modernaste i Europa, och våra produktionsanläggningar säkerställer att våra innovationer perfektioneras i kombination med användandet av förstklassigt material. Vi lever inte bara upp till kraven för standarder och regelverk, utan överträffar dem dessutom ofta.

Exakt planering och lösningar, som är genomtänkta in i minsta detalj hjälper till att uppfylla kraven. Viega är en av världens största VVS-fabrikanter med lösningar och komplett systemintegration där allt är noggrant anpassat – både material- och systemövergripande. På så sätt kan våra kunder få ett helt VVS-System levererat från en och samma leverantör, för att garantera att alla delar passar ihop vid installationen. Oavsett om det rör sig om VVS-reservdelar eller hela system. Det är i första hand de perfekta övergångarna mellan systemen och gränssnitt som gör att alla delar snabbt och enkelt kan monteras ihop.

Viega katalog VVS-produkter

VVS tillbehör och reservdelar