Framtiden väntar. Låt oss tackla den tillsammans. 

Välkommen till vår karriärsida. Viega är en av de ledande nyckelspelarna i utvecklingen av teknologier till installationsindustrin. Med våra innovativa lösningar tar vi ett stort ansvar för miljön och framtida generationer - särskilt inom områden som dricksvattenhygien, energiebesparing samt komfort och säkerhet i byggnader.

Vi installerar livsnerven i morgondagens byggnader och gör plats för hemmet - en stor uppgift. Det är källan till motivation varje dag och alla kollegor bidrar individuellt. 

Skapa en framtid med oss ​​- och din egen med.

Gå till den globala karriärsidan om du vill veta mer

Våra värderingar gör oss starka

1899 lade Franz-Anselm Viegene grundstenarna för Viega. Och idag drivs det familjeägda företaget av fjärde och femte generationen.

Egenskaperna hos Viega som arbetsgivare

På Viega hittar du en vänlig arbetsmiljö, en levande företagskultur med orubbliga värderingar som ger oss en tydlig riktning och utrymme att växa som människa. Värdena utformar sätt för hur vi kommunicerar med varandra internt och externt med våra partners och kunder.

Våra värderingar har alltid varit en stark grund som visar oss målet och en tydlig riktning för alla anställda.

Anna Viegener (styrelseledamot)

 • Uppnå mål

  Vi sätter upp ambitiösa mål. För oss är det resultat som gäller. Vi är på topp med våra siffror. Vi genomför systematiskt strategier och planer. Våra framgångar sätter grunden för en långsiktig, lönsam tillväxt.

   

 • Var modig

  Vi uppmuntrar och stöttar varandra. Detta gör att vi kan ta ansvar och / eller delegerar. Vi fattar beslut, står fast vid dem och lär oss av våra misstag.

 • Visa hänsyn

  Vi värdesätter våra kollegor, kunder och affärspartners. Vi anammar kulturell mångfald och olikhet. Respekt är en grundläggande egenskap som kan visas på ett enkelt sätt, men ändå ha en stor inverkan.

 • Ta ansvar

  Vi talar inte bara om ansvar, vi efterlever det - när vi har att göra med vårt företag, kollegor, kunder och affärspartners. Genom att göra detta tar vi hand om vår miljö och varandra.

 • Bygg upp tillit

  Tillit är grunden för hur vi arbetar tillsammans. Vi delar med oss ​​av vår kunskap och skapar en miljö för oberoende beslutsfattande. Det är så vi växer.

Vi agerar som ett team

Med över 4 700 anställda, spridda över 10 orter och 21 försäljningsdotterbolag, arbetar vi mot hållbar framgång. Vårt team är företagets hjärta och vi har alla bevisat det förtroende som ges oss. Samtidigt tar vi hand om varandra och tar ansvar. Detta beror främst på att vi upprätthåller personlig närhet. Våra idéer, vårt personliga engagemang och agerande samt våra färdigheter är hörnstenarna i vår framgång. Vi är medvetna om detta och investerar målmedvetet i utbildning och träning. Den höga utbildningsnivån och vårt engagemang är avgörande för våra specialkvalité.

Anslut dig till oss. Ansök nu. 

För Viega är innovation och en företagsvision viktiga framgångsfaktorer för att nå våra mål. Vi söker motiverade och ambitiösa medarbetare för att stödja vårt team.

Det finns för närvarande inga lediga platser i Sverige, men skicka gärna en intresseanmälan till vår VD Kent Nielsen, kent.nielsen@viega.dk.