Vi söker dig som älskar att vinna och hatar att förlora!

Har du tappat en del affärer genom åren men lärt dig av dina misstag och vänt misslyckande till lyckande? Har du kommit till insikt i att det är i motvind du lägger grunden för karriärens bästa affärer börjar det bli riktigt intressant! Har du också erfarenhet av B2B försäljning inom grossistledet ses vi definitivt på en intervju!

Vad erbjuder Viega dig?

Vi kommer se till att du får de bästa förutsättningarna för att lyckas!

Du kommer att få:
1. Jobba med ett av marknadens tyngsta och mest välrenommerade varumärke.
2. Vi tillverkar ”Premium Quality” genom hela vårt produktutbud där kunderna har svårt att byta när de väl hamnat hos oss.
3. Möjligheten att arbeta i en stabil, trygg och familjeägd koncern med över 100 år på nacken. 
4. Fördelaktiga villkor och rätt förutsättningar för att du ska kunna leverera resultat i toppklass. 

Bor du i Göteborg är det ett plus men omnejd går också bra.

Arbetsuppgifter:

För att lyckas och inte minst trivas i rollen som säljare hos oss bör du vara ett socialt orakel som lyssnar på marknaden och snabbt snappar upp vilka behov som finns. Du är öppen för idéer och har modet  att testa dem samt bidra med dina egna tankar om hur affärer ska göras. Gör du det förstår vi också att du har en härlig energi, starkt drivkraft som inte ger dig i första taget.

I rollen som Säljare hos Viega kommer du tillbringa dina arbetsdagar på fältet.  Din region är Västra Sverige och sträcker sig till Linköping, Örebro och Karlstad, så en del resor utanför hemorten förekommer. Du rapporterar till försäljningschefen på Viega som är placerad i Göteborg.

Rollen innebär att aktivt bearbeta nya kunder vilket du är van vid och älskar. Du ser det som din största utmaning och drivkraft att lyckas boka upp nykundsbesök men också att utveckla Viegas befintliga kunder genom att besöka grossister, konsulter och installatörer.

Arbetsuppgifterna innefattar projektförsäljning, löpande teknisk back up samt rådgivning omkring energibesparande och miljömedvetna VVS- tekniska lösningar.

Du har ett tätt samarbete med våra regionsansvariga säljare och försäljningschef.

Personliga egenskaper:

  • Du är en person med starkt driv som har
  • Vilja och förmåga att skapa goda resultat.
  • Du är självgående men arbetar bra i team.
  • Du har ett genuint tekniskt intresse

 

Din bakgrund

  • Erfarenhet av fältförsäljning.
  • Minst gymnasieutbildning.
  • Du uttrycker dig mycket väl i både tal och skrift, koncernspråk är Engelska.
  • Har du en bakgrund i VVS-branschen är det mycket meriterande.
  • Är du van vid försäljning via återförsäljare och grossister är det ett stort plus.
  • Körkort är ett krav.

 

 

Är detta rätt möjlighet för dig?

Skicka fortast möjligt ditt CV till Försäljningschef
Håkan Kronlund på hakan.kronlund@viega.se 

Skriv ”älskar att vinna” i ämnesfältet. Vi vill ha din ansökan senast 8:e juli. Urvalet sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen.

Vid frågor om tjänsten kontakta Håkan Kronlund på telefon 0703-494020

Vilka är Viega? 

Viega A/S etablerades 2001 och är ett dotterbolag till Viega GMBH & Co KG i Tyskland som är en familjeägd koncern grundad 1899. Viega tillverkar och säljer presskopplingar och finns idag representerade i mer än 60 länder. Viega A/S med huvudkontor i Danmark (Birkeröd) fungerar i dag som ”huvudkontor” för de fyra nordiska länderna. Viega är en stark spelare i installationsbranschen där vi står för kvalitet, trygghet och att göra det enkelt för våra kunder i sin vardag. Viega har idag ca 4000 medarbetare världen över och cirka 16.000 artiklar i produktportföljen. Vi är marknadsledande inom vattenförande installationsteknik, och har tre strategiska marknadsområden: avloppsteknik, systemteknik och installationsväggs- och cisternteknik.